Deklaraties

Onze praktijk werkt voor de afhandeling van declaraties samen met FA-MED medical factoring. Dat betekend dat wij in onze praktijk alle tijd hebben om met uw behandeling bezig te zijn, en de administratie uitbesteden aan een gespecialiseerd administratiekantoor.
Fa-med is gespecialiseerd in faktureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden medici zoals tand- en huisartsen, orthodontisten en fysiotherapeuten.

U ontvangt de nota voor behandeling niet van ons maar direct van Fa-med. In vrijwel alle gevallen wordt uw nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een nota ( eigen bijdrage of niet verzekerd deel ) over die kosten die niet werden vergoed.

Wij verzoeken u nadrukkelijk om adreswijzigingen tijdig door te geven aan ons, aan Fa-med en aan uw zorgverzekeraar. Hiermee voorkomt u onnodige rente en incasso-kosten.
Alle zorgverleners in Nederland zijn verplicht bsn-nummers, adresgegevens, geboortedatum en verzekeringsgegevens in de administratie vast te leggen. Wij garanderen u dat deze werkwijze op geen enkele wijze inbreuk maakt op uw privacy.

Op de nota’s die u van Fa-med ontvangt zijn de betalingsvoorwaarden van Fa-med bv. van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de kamer van koophandel Gooi- Eem- en Flevoland.

Contactgegevens Fa-med:
Vragen over uw nota   : 0900 0885 ( € 0,15 p.min )
Kopie-nota aanvragen : 0900 0882 ( € 1,30 p. gesprek )
Het contact-center is iedere werkdag op bovenstaande telefoonnummers bereikbaar van 08.00u tot 21.00u