Over ons

Tandartspraktijk Huijssoon is een onderneming met een gezellige open werksfeer, waar Leo en Martijn Huijssoon algemene eerstelijns tandheelkundige zorg verlenen.


Tandartspraktijk Huijssoon is opgericht in 1979. In 1981 was onze praktijk de eerste in Amsterdam die van het toenmalige ziekenfonds ZAO een huiscontract kreeg, om ziekenfondsverzekerden in particuliere sfeer te kunnen behandelen.
Aan de J. de Koostraat 34-2 waren toen 2 behandelkamers beschikbaar.
In 1995 is de praktijk verplaatst naar de begane grond op nr 42, zodat ook minder validen gemakkelijk ontvangen konden worden. De enkele behandelkamer was comfortabel en ruim.

In 1993 is samenwerking gezocht met praktijkmedewerker Igor Jigouline die tot Okt 2011 in dienst van de praktijk heeft gewerkt. Per Okt 2011 is Igor een eigen zelfstandige praktijk gestart in Buitenveldert. Per 1 Okt is  Martijn Huijssoon als zelfstandig tandarts tot de praktijk toegetreden in de plaats van Igor. Met allround assistente Elke Huijssoon en zoon Martijn is een waar familiebedrijf ontstaan. Angelique de Soet werkt vanaf 1990 als tweede allround praktijkassistente

De nieuwe praktijk op een nieuwe locatie.

Per 24 Sept 2012 is leo Huijssoon gestopt als praktijk-houdend vrijgevestigd tandarts aan de J de Koostraat 42 en vanaf deze datum werkzaam in de nieuwe praktijk van Martijn aan Hoekenes 32 aan het stadspark Osdorp.
In Maart 2012 zijn de verbouwingswerkzaamheden gestart in het nieuwe pand.
Op Hoekenes krijgt het bedrijf groeimogelijkheden dankzij de uitbreiding naar drie comfortabele behandelruimten, welke voorzien zijn van de nieuwste technische voorzieningen. Mondzorgkundige Hakima Bouazza voorziet in de mogelijkheid van mondhygiënebehandelingen. In samenwerking met excent tandtechniek worden prothetische en implantologie voorzieningen nu in de praktijk vervaardigd en hoeven patienten daarvoor niet meer verwezen te worden.

DSC03868

 

De praktijk is ingeschreven in het KRT - Kwaliteits-register-Tandartsen en aangesloten bij de beroepsvereniging ANT.

Volg ons ook op FaceBook : Tandartspraktijk Huijssoon